V skladu z zahtevami zakona št. 677/2001 za varstvo oseb glede obdelave osebnih podatkov in prostega pretoka teh podatkov, spremenjenih in dopolnjenih ter Zakona št. 506/2004 o obdelavi osebnih podatkov in varstvu zasebnosti v sektorju elektronskih komunikacij (naveden je tudi ta normativni akt –  glede na to, da je lahko) www.obdeleven.si ima obveznost, da upravlja v varnih pogojih in samo za določene namene , osebne podatke, ki nam jih posredujete o vas, člana vaše družine ali druge osebe.

Spletna stran www.obdeleven.si (predstavnik: Cartline Tech SRL; CUI: 40579417; NR. REG.COM: J35 / 804/2019) je upravljavec osebnih podatkov, vpisan v register obdelave osebnih podatkov pod št. 26937.

Evidentirane informacije so namenjene izključno uporabi upravljavca.

Namen zbiranja podatkov je pošiljanje paketov, naročil (komercialnega namena) na naslov prejemnika v skladu z prejetimi naročili na spletu in v elektronski obliki.

Podatki, ki ste jih predložili, se posredujejo samo tretjim osebam, pod pogojem, da je namen tega prenosa določen i s predhodnim izrecnim soglasjem.

Zaradi vaše zavrnitve zagotavljanja osebnih podatkov ni mogoče poslati naročila, ki je bilo začeto v elektronskem, spletnem okolju.

V skladu z zakonom št. 677/2001, pravica do dostopa in poseganja v podatke.

Hkrati imate pravico ugovarjati obdelavi osebnih podatkov v zvezi z vami in zahtevati izbris podatkov. Za uveljavljanje teh pravic lahko pisno zahtevo naslovite na contact@obdeleven.si

Če je katera od informacij o vas nepravilna, nas o tem čim prej obvestite.