ODKLENITE POTENCIAL SVOJEGA BMW

Inteligentna avtomobilska diagnostična naprava OBDeleven, ki je enostavna za uporabo, vam omogoča skeniranje avtomobila za vse napake in branje ali brisanje kod napak ter prilagajanje vašega BMW (serije F, G in I), MINI (serija F) ali izbranih modelov Rolls-Royce z aplikacijami z enim klikom. Te vnaprej pripravljene aplikacije za kodiranje lahko spremenijo vašo vozno izkušnjo z enim samim klikom na vašem pametnem telefonu.

FUNKCIJE, KI SO NA VOLJO ZA SKUPINO BMW

ONE-CLICK APLIKACIJE

Prilagodite svoje vozilo z aplikacijami OBDeleven One-Click Apps, ki so vnaprej pripravljene kodne funkcije, s katerimi lahko odklenete skrite funkcije, prilagodite svojo izkušnjo vožnje in naredite svoje vozilo edinstveno.

Spremenite temo armaturne plošče, prilagodite nastavitve ambientalne osvetlitve, omogočite zaslone Sport+, aktivirajte pretakanje glasbe prek povezave Bluetooth, prilagodite obnašanje luči in še veliko več z enim klikom na pametnem telefonu.

SAMODEJNO PREPOZNAVANJE VOZILA NA PODLAGI VIN

OBDeleven samodejno prepozna vaš avtomobil na podlagi identifikacijske številke vozila (VIN) in prikaže model, leto ali razpon let izdelave, število prevoženih kilometrov in sam VIN, ko se odprete zaslon z informacijami o avtomobilu v aplikaciji.

POPOLNO SKENIRANJE

Skenirajte vse kontrolne enote in poiščite vse napake ali kode težav, ki jih imajo vaš motor, menjalnik, protiblokirni zavorni sistem (ABS), sistem zračnih blazin, multimedijski sistemi, sistemi krmiljenja in vzmetenja ter druge morebitne kontrolne enote. Ta funkcija vam omogoča, da preprosto ugotovite, kaj točno je šlo narobe z vašim vozilom.

ODČITAVANJE / BRISANJE KOD ZA ODPRAVLJANJE TEŽAV

Aplikacija OBDeleven BMW vam omogoča branje in brisanje vseh kod težav, ki so lahko vidne na kateri koli nadzorni enoti vašega avtomobila, vključno z motorjem, menjalnikom, lučmi in drugimi sistemi, odgovornimi za dobro delovanje vašega avtomobila.

S to funkcijo lahko izbrišete kode napak tudi po popravilu, tako da vse nenatančne luči na armaturni plošči takoj izginejo.

PODATKI O VOZILU

Funkcija informacije o vozilu prikazuje osnovne informacije o vašem BMW, MINI ali Rolls-Royceu, ki vključujejo model in serijo, identifikacijsko številko vozila (VIN), število prevoženih kilometrov ter leto ali razpon let izdelave.

GARAŽA

Dostopajte do vseh vozil, ki ste jih povezali s svojim računom OBDeleven, in preverite prikazane informacije o vozilu, vključno z VIN, prevoženimi kilometri in serijo vozila.

Do informacij o krmilni enoti lahko dostopate tudi prek funkcije garaža, ki zagotavlja podatke o določeni krmilni enoti vozila.

BRANJE INFORMACIJ O KRMILNIH ENOTAH

Prejemanje podrobnih informacij o elektronskih krmilnih enotah vozila, kot so opis sistema, številka strojne opreme, številka programske opreme itd.

Količina informacij se lahko razlikuje med različnimi krmilnimi enotami in različnimi leti modelov.

STANJE BATERIJE

V aplikaciji OBDeleven preverite stanje akumulatorja svojega vozila. Stanje prikazuje napetost akumulatorja in pokaže, ali se akumulator polni, prazni ali deluje dobro, kar opozarja, ali morate začeti razmišljati o zamenjavi akumulatorja.