Splošne določbe:

 1. Pogoji uporabe storitev OBDeleven Slovenia (“Pogoji poslovanja”) se uporabljajo pri uporabi obdeleven. spletni strani (“stran”) in mobilno aplikacijo OBDeleven (“aplikacija”). Spletno mesto in aplikacija se skupaj imenujeta »Storitve« v tem dokumentu.
  Upravljavec storitev je UAB “Voltas IT”, koda pravne osebe 303255404, registrirani naslov na Inovacijų g. 3, Biruliškių k., Kauno r. Sav., Republika Litva, e-pošta info@obdeleven.com (“Voltas IT”).
  S strinjanjem s temi pogoji uporabe potrjujete, da ob uporabi storitev OBDeleven Slovenia posredujete pravilne, točne in popolne osebne podatke. OBDeleven Slovenia ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odgovorna za škodo, ki bi nastala zaradi zagotavljanja napačnih osebnih podatkov, potrebnih za zagotavljanje zagotavljanja storitev. Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu s politiko zasebnosti OBDeleven Slovenia.
  Če določba teh pogojev uporabe postane delno ali popolnoma neveljavna, ne bo naredila neučinkovitega preostalega dela prikazanih pogojev uporabe.
  Uporaba storitev:
  STORITVE OBDeleven Slovenia lahko uporabljajo tako registrirani kot neregistrirani uporabniki, vendar morate za koristi od vseh funkcij in vsebin Strani in aplikacije ustvariti svoj uporabniški račun za storitev in, če želite, kupiti strojno in programsko opremo od OBDeleven Slovenia. Z uporabo storitev (kljub dejstvu, da ste registriran uporabnik), se strinjate, da boste privolili v uporabo teh pogojev uporabe.
 2. Registrirate se lahko na spletnem mestu in v vlogi ter uporabljate informacije, ki jih vsebujejo, če ta pravica ni omejena z določbami veljavne zakonodaje (vključno z zahtevami glede starosti in pravne zmogljivosti uporabnika), vendar ne omejeno nanje). S sprejetjem teh pogojev uporabe potrjujete, da imate pravico sprejeti neodvisno odločitev o vaši uporabi storitev ali uporabljati Storitve s soglasjem vašega zakonitega zastopnika. Če OBDeleven Slovenia razume, da storitve uporabljate brez teh pravic ali da krši določbe teh pogojev uporabe, imamo pravico preklicati vaš račun, vključno z vsemi uporabniškimi podatki, ali kako drugače omejiti vašo sposobnost uporabe storitev.
 3. Z registracijo na strani in v aplikaciji potrjujete, da boste osebno uporabili ustvarjen račun in da ne boste razkriti gesla in / ali podatkov, potrebnih za povezavo z drugo tretjo osebo. Vsi ukrepi, sprejeti po vzpostavitvi povezave s storitvami v vašem imenu (kot uporabnik storitev), se štejejo za osebno sprejeta, vi pa boste odgovorni le za njihove posledice.
 4. OBDeleven Slovenia si prizadeva, vendar ne zagotavlja, da so storitve zagotovljene brez prekinitve ali da so informacije, ki jih vsebujejo na spletnem mestu in / ali Aplikaciji, arhivirane. Po presoji OBDeleven Slovenia se lahko storitve ter cene in funkcije, ki jih vsebujejo, kadarkoli spremenijo ali odstranijo brez predhodnega obvestila.
 5. Podatke, ki jih vsebujejo na spletnem mestu in / ali aplikacijo za vaše osebne potrebe, lahko uporabite, vendar jih ne smete plagiati ali kako drugače uporabljati za dobiček ali plačilo.
 6. OBDeleven Slovenia uporabnikom storitev omogoča objavo oglasov o ponujenih izdelkih ali storitvah (Oglasi) na spletnem mestu in / ali aplikaciji, branje ali iskanje oglasov, pisanje komentarjev ali pošiljanje sporočil drugim uporabnikom storitev z oglasi. Uporabniki storitve lahko ustvarjajo in sodelujejo tudi v javnih razpravah (forumih) z drugimi uporabniki storitve na spletnem mestu in / ali aplikaciji.
  Z objavo oglasov, pripomb, Teme foruma in bilo katere druge vsebine, ki ste jih ustvarili na Strani in / ali Aplikaciji, vi prevzamete odgovornost za to akcijo in zagotovite da narava objavljenih vsebin ne bi bila nezakonita niti omejena. pravno, netočna, obmanjujuča, diskriminatorna, lažna, pornografska, nacionalna, etnična, rasna ali verska vsebina, ali katera koli druga vsebina, ki krši pravo posameznikov.
 7. OBDeleven Slovenia ni odgovorna za nobeno vsebino, ki so jo ustvarili ali objavili uporabniki storitve na spletnem mestu in / ali aplikaciji (vključno z, ali ne samo obvestila, komentarje, teme diskusije (forume), datoteke, linke in ostale objave OBDeleven Slovenia ima pravico (ampak ni dolžna) da pregleda, po svojem mnenju, vsebino prejeto od uporabnika bodo naše službe za storitev preverile, če se sklada z našimi pravili.
  Vse vsebine, ki kršijo te pogoje uporabe v okviru uporabe storitev bodo odstranjene take vsebine po presoji brez dodatnega obvestila, kot tudi preklic dostopa tega uporabnika do storitev.
 8. OBDeleven Slovenia ni vključena v noben nakup, prodajo, izmenjavo ali druge transakcije, ki jih ponujate vi ali drugi uporabniki Storitev. Vsebina, ki jo ustvarite vi ali drugi uporabniki storitev (obvestila, mnenja, ponudbe itd.) ne predstavlja ponudbe, ki jo ponuja OBDeleven Slovenia za sklenitev transakcije, ne ustvarja obveznosti in sicer ne obvezuje OBDeleven Slovenia, ki ni in se ne more šteti za posrednika med vami ali drugimi uporabniki Storitev v zvezi z vsebino, ki jo ustvari kateri koli uporabnik Storitev.
 9. Z ustvarjanjem vsebine na spletnem mestu in / ali aplikaciji, se strinjate da ste prebrali pogoje uporabe, ki so zahtevani za to akcijo, to pomeni. da objavljate diskusije / komentarje v pravilno izbrani kategoriji, če temu ni tako bomo vaš oglas nemudoma odstranili.
  Programska oprema in strojna oprema
  Z uporabo STORITEV OBDeleven Slovenia lahko kupite določeno strojno opremo (OBDeleven napravo, adapter itd.) in programsko opremo (OBDeleven mobilna aplikacija, licenca pro različice itd.), ki vam omogoča izvajanje sistemske diagnoze, izvajanje imenovanj kodiranja) in spremljanje izbranega vozila in uporabo drugih povezanih funkcij. Strojna oprema, ki jo prodaja OBDeleven Slovenia, deluje le z mobilno aplikacijo OBDeleven.
 10. Seznam modelov vozil, ki so združljivi z OBDeleven strojno in programsko opremo (seznam) je objavljen na spletni strani in na aplikaciji. OBDeleven Slovenia zagotavlja združljivost programske opreme in strojne opreme z modeli vozil, navedenimi na seznamu, vendar OBDeleven Slovenia ne predvideva nobene odgovornosti ali odškodnine v nobeni obliki, če ste kupili to opremo, ne glede na to, ali ni primerna za uporabo z modeli vozil, ki niso na seznamu.
 11. Aplikacija deluje z vsemi mobilnimi napravami, ki imajo programsko različico Android 4.1 ali novejšo različico in uporablja oddaljene baze podatkov, zato uporaba storitev zahteva dobro internetno povezavo. Za dobro kakovost storitev morate izpolnjevati pogoje, potrebne za pravilno delovanje storitev, kot je opisano v pogojih uporabe.
 12. OBDeleven Slovenia želi poudariti, da je z uporabo internetne povezave, ki je potrebna za delovanje storitev, mogoče ustvariti dodatne stroške za storitve internetnega ponudnika. OBDeleven Slovenia ni odgovorna za te stroške in jih ni dolžna povrniti za vas.
 13. Cena strojne opreme in programske opreme OBDeleven Slovenia, postopek poravnave in dobave, pogoji vračila blaga in drugi ustrezni podatki so opisani v oddelkih za naročanje določene opreme na mestu in aplikaciji, tudi v smislu dobave in pogoji vračila in garancije.
 14. Če ste od OBDeleven Slovenia kupili strojno opremo s slabo kakovostjo, jo lahko vrnete in zamenjate s podobnim izdelkom ustrezne kakovosti ali pa dobite povrnjen plačan denar ( dobropis) za proizvod slabe kakovosti. Programsko opremo OBDeleven ni mogoče vrniti ali zamenjati, ne glede na to, ali jo uporabljate ali ne.
  Pravna odgovornost
  Z uporabo storitev potrjujete svojo ozaveščenost in razumevanje, da lahko z uporabo funkcij aplikacije vplivate na elektronske in tehnične sisteme vozila. Vsa odgovornost in tveganje za kakršne koli učinke na delovanje vozila, ki je posledica uporabe strojne in programske opreme podjetja OBDeleven Slovenia, temelji samo na vas.
 15. Odgovorno morate uporabljati strojno in programsko opremo OBDeleven Slovenia, pri tem pa kritično oceniti svoje znanje o programiranje (kodiranje) vozila. Uporaba funkcij aplikacije lahko deaktivira privzete (tovarniške) nastavitve vozila in lahko prekine delovanje ključnih sistemov, vključno z z zaviranjem, varnostjo in drugimi funkcijami, zaradi dejstva, da vozilo lahko postane nepravilno ali ga ni mogoče upravljati. Uporaba aplikacijskih funkcij lahko razveljavi garancijo, ki velja za vozilo, njegove sestavne dele in ločene sisteme, zato se za veljavnost garancijskih pogojev obrnite na predstavnike proizvajalca vozila. Svetujemo vam, da ne uporabite funkcije aplikacije, če ne poznate specialnega programiranja (kodiranja) vozila.
 16. Uporaba funkcij vloge lahko povzroči škodo vašemu premoženju, zdravju ali življenju ali kateri koli tretji osebi. Ne uporabljajte aplikacije, če ne razumete, in ne želite doživeti neprijetne učinke, ki jih lahko povzroči uporaba določenih funkcij, vključno z, vendar ne omejeno na naslednje:
  • prilagoditve;
  • Dolgo kodiranje;
  • Osnovne nastavitve;
  • dostop do varnosti;
  • Kodiranje;
  • Kodiranje II;
  • Dolgo kodiranje;
  • kodiranje podsistema;
  • izstopni preskus;
  • Kodiranje seznama prehodov;
  -Menjava diagnostične storitve.
 17. OBDELEVEN SLOVENIA NI NEPOSREDNO ALI POSREDNO ODGOVORNA ZA IZGUBO MATERIALA ALI NE-MATERIALA, POVZROČENEGA ALI PREMOŽENJA, ZDRAVJA ALI ŽIVLJENJA TRETJIH OSEB, KI JIH POVZROČA UPORABA STROJNE OPREME MEHKEGA IT IZDELKA.
 18. OBDELEVEN SLOVENIA NI ZAVEZANA ZA NEPOSREDNO ALI POSREDNO ODGOVORNOST ZA GARANCIJO, KI SE UPORABLJA ZA VOZILO, NJEGOVE SISTEME ALI NJEGOVE DELE ALI ZA NEVELJAVNOST TE GARANCIJE, KI JE POSLEDICA UPORABE IZDELKA.
 19. V vsakem primeru je odgovornost OBDeleven Slovenia, ki izhaja iz storitev ali v zvezi s storitvami ali pogoji uporabe, omejena na najvišji znesek, ki ste ga plačali za uporabo storitev Voltas IT.
 20. Zaradi lastne varnosti vas OBDeleven Slovenia opozarja pred uporabo storitev med vožnjo. OBDeleven Slovenia ni odgovorna in vam ne bo nadomestila škode zaradi neskladnosti s to določbo.
 21. Vse določbe teh pogojev uporabe, ne glede na njihov jezik, so zavezujoče za vas, če uporabljate STORITVE OBDeleven Slovenia, Voltas IT.
  Ko dostopate do storitev kot uporabnik, ti pogoji uporabe ne omejujejo ali zagotavljajo vaših pravic v skladu z določbami veljavne zakonodaje.
  Intelektualna lastnina
 22. OBDeleven Slovenia bo na spletni strani obdržala naslov in avtorske pravice (neomejeno na ozemlju) ter informacije o njih, vključno z (brez omejitev) zagotavljanjem vsebine, slik, besedil, drugih grafik, fotografij in videoposnetkov na spletni strani.
 23. Povezave do spletnih mest tretjih oseb, ki ne spadajo v OBDeleven Slovenia, so lahko objavljene na strani. Na noben način ne nadziramo spletnih strani, katerih povezave so na voljo in ne ocenjujemo vsebine teh spletnih strani in ne prevzemamo odgovornosti za vsebino, uporabo ali dostop do teh spletnih strani.
  Končne določbe
 24. Romunsko pravo se uporablja za razmerje med vami in OBDeleven Slovenia, ki izhaja iz uporabe storitev in jih urejajo ti pogoji uporabe.
 25. Nesoglasja med vami in OBDeleven Slovenia, ki izhajajo iz zagotavljanja storitev ali teh pogojev uporabe, bodo rešena s pogajanji, v primeru, da se dogovor ne doseže, bodo spori rešeni na Sloveniam sodišču, ki temelji na stalnem prebivališču OBDeleven Slovenia.
 26. OBDeleven Slovenia lahko kadarkoli dodeli svoje pravice in obveznosti, ki izhajajo iz uporabe storitev in teh pogojev uporabe, tretji osebi brez ločenega obvestila.
 27. OBDeleven Slovenia si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te pogoje uporabe brez ločenega predhodnega obvestila. Spremembe bodo veljale, ko bodo objavljene na spletnem mestu.
  36.OBDeleven Slovenia ni neposredno ali posredno odgovorna za osebne podatke, ki so jih zagotovili uporabniki spletnega mesta obdeleven.si ali katere koli vrste informacij, ki jih je ustvarila v okviru aplikacije OBDeleven in na obdeleven.com strani
  OBDELAVA NAROČIL
  CENE SO KONČNE IN ZA KUPLJENE IZDELKE SE IZDA RAČUN.
  Naročila pošilja kurir, UPS z dostavo na dom.
  GARANCIJA
  Garancija izdelka je dokazana z računom in s prevzemom. Prevzamejo garancijo, če izdelkom ni priložena posebna garancija proizvajalca.
  Izdelki, kupljeni na tej strani, imajo koristi od običajnega jamstva, ki ga ponuja vsak proizvajalec.
 28. Garancija je ponujena le, če imajo izdelki polno garancijo, če izdelki niso poškodovani, ni sledi udarcev ali sledi tekočine. Račun, ker njihova namestitev vključuje specializirano znanje. Da bi izdelke spremenili ali popravili, je potrebno predstaviti prejeti račun. V primeru vračila boste stroške pošiljanja za okvarjene izdelke, od vas do OBDeleven Shopa, prevzeli vi, njihovo vrnitev k vam pa bomo prevzeli mi.
  Pridržujemo si pravico do sprememb in posodobitev teh pogojev in cen, brez predhodnega obvestila in brez navedbe razlogov. Prosimo, preberite pogoje poslovanja vsakič, ko želite kupiti izdelke od nas.
  Stranke imajo možnost menjave ali vrnitve izdelkov, do največ 14 dni od nakupa. Izdelki morajo biti neuporabni, v popolnem stanju in v originalni embalaži. VRAČILNI IZDELKI, KI USTREZAJO GARANCIJSKI POGOJI, BODO VRNJENI ČIM PREJ (največ 14 dni). VSAK NENAVADEN PAKET, KI NAM BO POSLAN S PLAČILOM NA NAMEMBNEM MESTU, BO ZAVRŽEN. V primeru nerazkritega naročila kurirske družbe ali pošte si OBDeleven Shop pridržuje pravico do prekinitve sodelovanja in zahteva odškodnino. Vsak spor med OBDeleven Shop in strankami bo rešen sporazumno.
  UPORABA MESTA:
 29. Dostop, obisk, uporaba ali nakup izdelkov in storitev, predstavljenih na spletni strani, https://www.obdeleven.si pomeni sprejetje teh pogojev poslovanja.
 30. Registracija kot uporabnik te strani predstavlja vaše implicitno soglasje glede prejema elektronskih sporočil, povezanih s prodajnimi izdelki.
  POLITIKA VRAČANJA:
  Vračilo je izključno z UPS kurirjem , plača pa ga tudi povratnik (kupec).
  Naveden je pozneje (po prejemu in preverjanju vrnjenega izdelka) na e-poštnem naslovu contact@obdeleven.si – IBAN račun in ime imetnika za vračilo vrednosti izdelka.
  Če pa se kupec s tem pravnim postopkom ne strinja, se izdelek vrne kupcu in se povratna tožba šteje za preklicano, izdelek pa ostane last kupca.
  PAKET PRO:
 31. Če aktivirate kodo v aplikaciji, nameščeni na telefonu ali tabličnem računalniku, ki ima operacijski sistem pred Android 4.1, bo postala neaktivna. Stranka je odgovorna, da se obrne na podporo s pomočjo v aplikaciji OBDeleven, da reši težavo.
 32. Ker je različica PRO virtualni element, je ni mogoče vrniti, saj je povezana z vsakim uporabnikom.